16.3.2015

Maata näkyvissä, ohoi!Oi, kuinka kiva!

 Ja eikun pajujen hakuun...

Hmmm... ehkä pitää odotella vielä hetki, että kissat pajuissa pullistuvat auki kokonaan...
Harjoituskappaleesta käy tämäkin :)
Juttu pajupupusta löytyy Maaseudun Tulevaisuuden Kantri-lehdestä.
Doc Martinia, Sykettä ja paria muuta tv-sarjaa seuratessa virkkuuntui kanoja. Yksi pääsi lentoon saakka (tähän inspis Pagisen mitä pagisen -blogista).


-----------------------------------


Samaisesta Kantri-lehdestä (aiemmin talvella ilmestynyt numero) löytyi ohje tattikeittoon. Kokeiluun meni, osui ja upposi - ja syvälle meni.


-----------------------------------Sen verran aurinko häiritsee eloa, että muutamia siemenpusseja on jo jemmassa. Josko vihdoinkin saisi aikaan mininiityn kehystämään sitä mun kauan etsittyä ja viime kesänä löydettyä venhosta...
http://www.mitamilloinkin.blogspot.fi/2014/07/puuta-koko-vene-ja-mokkimessuilua.htmlMaaliskuu maata näyttää, tiet tukkii, ojat täyttää.

Niinpä, vähänkin maata näkyvissä ja oitis löytyi oksasaksille töitä, muun muassa pari kirsikkapuun kilpailevaa oksaa sai häädön.
Marjapensaissa nyt riittää karsittavaa joka kevät...

Aivan kuin jo kevättäisi :)
8 kommenttia:

 1. Tollanen pajupupunen on mahtava, voihan siihen liimailla lisää noita kissoja jos haluaa.
  Sieviä kukkoja, kiva kun nappasit idean, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, liimalla lisää kissoja pajuihin :) Josko teen sen muhkeamman sitten kun nuo pajut pullistuvat :)
   Lentävä (kala)kukkokananen - hauskoja pääsiäisvirityksiä ovat. Pari lentävää on vielä tulollaan kaveriksi - parves kun on paree lentää :)

   Poista
 2. Määkin haluan tommosen pajupupun! Mutta mutta... kävelin hankikantosilla enkä löytänyt yhtään kissaa, pajuja kylläkin. Voi raato, kun ihmisen pitää asua pohjosessa - eikä tää ole edes pohjosessa, vaan Suomineidon uumalla ;)

  Niin ja siemenkauppaan en uskalla mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne siitä kissaantuvat, ehkä vähön jälkijunas siellä päin. Mulla on sisällä sangossa pitkiä pajuja - lämmössä pullistuvat uutta yritystä varten (malttamaton...?)
   En mäkään siemenkauppaan mennyt, ne tuli mua vastaan!!! :)

   Poista
 3. Liisan kotona16.3.2015 19.16

  Ihana tuo pajupupu :) josko ehtisi itsekin vääntämään tuollaisen. Itsekin olen jo kovasti ostanut siemenpussukoita, kunhan vain lämpenisi kelit, sillä en aio esikasvattaa, vaan kylvää suoraan penkkiin. terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika - maahan siemenet vaan suoraan. Ei sitä sopivaa kasvatustilaakaan oikein ole (ja tuskastun niihin pitkiin taimirivistöihin). Pari kurpitsaa saatan laittaa alulle...

   Poista
 4. olipas kiva pääsiäispupu, eikä kanoiskaan mitää vikaa ollut. Meidän poika on sen verran reippaasti nuota pajuja kantanut kotiin, että kohta vois kokeella tehdä. Toki nyt ei ohjetta oo, mutta jos vain vääntelee pupun malliseksi? Kuvan mukaan. :) Hyvähän sitä on täs sanoa, tuloo kuitenkin risukasa vain. Voi sekin olla komia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on helppo: pari erikokoista rinkulaa, jollakin kiinni toisiinsa (sidontalangalla) ja töki korvat paikoilleen. Laita kuva!

   Poista