25.2.2013

Pikassooluja

Pikkupoika oli mummilassa viikonloppuhupina parisen viikkoa sitten, ja välillä on mukava keksiä muutakin tekemistä (mummin mielestä) kuin auto- ja traktorijutuulla pörräämiset. 
Niinpä alettiin tehdä taidetta rennoin ottein ja hyvin avoimin mielin. Otettiin tällä kertaa esille oikein siveltimet, akryylivärit ja tyhjä taulupohja, ja annettiin mennä. Pikkuusen poika innostui punaisesta ja veteli välillä "rallireittiä" pikkuautoolle, mutta talouspaperitupsukoolla loivennettiin enimmät vauhtiraidat kuriin :D Pienellä harjoituksella poikakin loiventeli hienosti, ja uniikisti!Ei siinä mitään, luovuus sai kukkia, mutta että parin päivän lopputuloshan on ihan merellinen - tyrskyissä kuohuu väriä jos toista. Tämän yhteisteoksen voi laittaa oikein seinälle asti, mun mielestä, ja poika oli hyvin samoilla linjoilla, kun tauluksi sitä sanoo :)

Yllä olevan innoittamana otin nurkasta keskeneräisen, inspistä odottaneen prokkiksen uudelleen framille, ja sutaisin tämän lähinnä vasurilla valmiiksi. Vasurilla siksi, kun oikea (käyttö)käsi oikkuilee. Joskus sitä inspiraatiota ei vain voi pysäyttää!

6 kommenttia:

 1. Jo vain :)
  Millaista jälkeä mahtais syntyäkään, jos asiaan oikein keskittyis - pitää hakea lisää taulupohjia, niin saadaan pystyttää Jonskun kans yhteisnäyttely :D

  VastaaPoista
 2. Molemmat ovat todella hyviä. Mun makuuni!

  VastaaPoista
 3. Täshän luuloo pian olevansa se Pikasso :)

  VastaaPoista
 4. Upeita tauluja molemmat! Ja vasemmallahan tulee aina parempi jälki näin vasenkätisen mielestä.

  VastaaPoista
 5. Pitää harkita tuota vasurin käyttöä jatkossakin :)

  VastaaPoista