7.10.2012

Käsityömessut Seinäjoen Areenalla

Äiti ja äitin messupöytä, pääosassa Pohjalaisia perinnesukkia -vihkonen sekä tietty niitä perinnesukkia livenä. Vihkoset saivat taas uusia ystäviä pitkin Suomenmaata, yksi vihkonen kuulemma lähtee rapakon taaksekin. Mukava oli olla itsekin perjantaipäivä myyntitiskin takana - mikäs sitä on käsityöläisiä kiinnostavaa tuotetta myiskennellä :) Muutama uusi pitäjän sukkamallikin tuli tietoon tällä reisulla, muutamasta pitäjästä moni sanoo, että sukkamalli on, mutta kukaan ei tiedä, millainen se on...
Vihkotilauksia ja yhteydenottoja: st.erkkila(at)gmail.comOmalla kierroksella muitten myyjien pöytiin heräsi kiinnostukseni vaikka ja mihin, esim. "Muodin huipulle -voittajan" Linda Sipilän Taito EP:lle suunnittelemaan viittatakkiin (pakettiin kuuluu kangas + kaavat) - vielä jäi väri mietintään: harmaa, fuksia...
Mutta mukaan kotiin saakka tuli paneelivahaa, jota aion nyt kohtapian mennä kokeilemaan -> vielä on vähäsen vaiheessa vuoden takainen projekti; päästävedettävä vanha talonpoikaissänky. Saas havaata onko valkoinen paneelivaha vastaus ongelmakohtiin... Thumbs up and fingers cross :)

2 kommenttia:

  1. Aivan alkoi ottamaan taas jalkoihin, heh, kun katsoin messukuvaa! Paneelivahaa, en ole koskaan kuullutkaan, harmitti, kun ei muka ollut aikaa pysähtyä niiden poikien luo, jotka myivät ainetta jos ainetta joka lähtöön. Itse en tiedä kuin maalit ja santapaperin, mutta en olekaan koskaan osannut tehdä mitään isompaa käsilläni. Huonekalujen entisöinti ymv katson sellaisiksi isommiksi jutuiksi.

    VastaaPoista
  2. :) Rohkia rokan syö ja kokeiloo mitä vaan -> melkein kaikki kokeilut kun saa kumminkin jollakin tavalla jonkin sortin tällinkiin :)
    Paneelivaha on nyt käytössä testattu ja ajoi hyvin asiansa, kolme kerrosta ja vaalia tuli entisistä mäntypaneeleista, mutta puun kuviot hohkaa silti alta sopivasti.

    VastaaPoista