24.8.2012

Kivituhkaa

Esitin toiveen muutamasta kottikärryllisestä kivituhkaa, elikkäs AUTON peräkärryllisestä. Sain TRAKTORIN peräkärryllisen - ettei kuulemma ihan heti tarvitse hakea lisää... :D


Kaivoin kukkapenkkien ja keinualueen reunamilta reilusti nurmikkoa pois, laitoin katekankaat kaivettujen kuoppien pohjalle ja tamppasin kivituhkaa päälle. Toivottavasti rajaukset näyttävät nurtsin leikkuun jälkeen piiiiiiiiiiiiiitkään siistiltä, siis monia vuosia!

Niin, ja sitä kivituhkaa on vielä jäljellä :) - kaivelenko kaikkien puiden ja pensaidenkin ympärystät... :) Ehkä en kuitenkaan.

2 kommenttia:

 1. Minä oon tuota kivituhkahomnmaa suunnitellut kaksi vuotta, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. Pelittääkö se? Sitten minä oon kateellinen tuosta sun keinustasi, kun siinä on tuo katto. Meillä on samanmoinen, mutta ilman kattoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Vasta nyt tuli tämäkin esille, kun perkasin vanhoja sposti-ilmoituksia... :)
   Kyllä, meillä tuo kivituhka on toiminut hyvin, mutta alta kaivettiin maata pois, ja tukevaa katekangasta kaksinkerroin. Kyllä ne leinikit summuut rönsyävät leviävät reunoilta käsin ihan kiitettävästi, mutta sen nyt tiesi. Ja trimmeriä pari kertaa kesässä pitää reunatkin siistinä.
   Ja katon ostin minä lisukkeeksi täällä asuvan mieshenkilön syntymäpäivälahjaan, keinu oli sisaruksiltaan :)

   Poista